Om oss

En dröm som resulterade i en egen frisörsalong

Hope By Lena Hair & Make up AB grundades av mig, Lena, som efter 15 år i yrket äntligen fick möjligheten att förverkliga den dröm jag haft om att driva en egen frisörsalong.

Med ett stort intresse för alla möjligheter hår och frisyrer ger i kombination med den Makeup Artist-utbildning jag examinerades från 2006 vill jag och mina kollegor bjuda er som slår er ner i våra stolar en förstklassig behandling, en stunds lyx och ett varmt mottagande.

Hos oss arbetar kreativa frisörer

På Hope By Lena Hair & Make up AB arbetar numera fem frisörer som alla har sina egna specialistområden.

Det gemensamma för oss alla är att vi brinner för hår och att vi tycker om att använda vår kreativitet i yrket, oberoende av om vi gör frihandsfärgningar eller avancerade och enkla klippningar. Vi som arbetar här är noga med att vidareutbilda oss inom vårt område så vi kan hålla oss uppdaterade om de senaste teknikerna.

Vi tror på ett miljömedvetet arbete

Som frisörer är vi noga med att använda oss av produkter som är miljövänliga. Vi använder oss bland annat av Olaplex, som är certifierat av Grön Salong, det svenska varumärket Björk och även produkter från OriginalMineral. Dessa produkter är skonsamma såväl mot ditt hår som mot naturen.

Vi tillhör Olaplex Gold Member, vilket innebär att Olaplex är en del av alla våra kemiska behandlingar.