frisör-kungsholmen-brunt-långt-hår-modell

Klippning

Du är varmt välkommen att komma till oss frisörer på Hope By Lena för att unna dig själv en klippning. På vår salong möts du av ett gäng hårexperter som är noga med att värna om hur just du vill ha ditt hår. Självklart kan vi även bistå med tips och råd kring vilka frisyrer eller klippningar vi tror passar ditt ansikte och din hårtyp allra bäst. Vi tar emot kunder i alla åldrar som vill att en duktig frisör skall ta hand om håret.

Kreativa frisörer på Kungsholmen som brinner för att skapa

Vi är noga med att hålla oss uppdaterade inom de senaste teknikerna, och det gör även att vi kan garantera dig hjälp av en frisör som vet hur fallet blir snyggt i både ett långt och kort hår.

Du kan självklart både komma till oss för att bli av med kluvna hårtoppar och när du vill toppa längderna. Vi erbjuder även kunder behandlingar när de vill göra en större förändring. Vi klipper aldrig av en längre bit av håret än du själv önskar och om du vill kan du också boka till en skonsam Olaplexbehandling som en del av din klippning eller färgning.

Inte bara ett frisörbesök för en behandling

Oavsett vad du är ute efter i hårväg och, om du har långt eller kort hår är du välkommen för en behandling. Hos oss får du alltid:

  • En grundlig konsultation innan klippningen inleds
  • Råd kring passande klippningar om du så önskar
  • Besöka en frisör med rättvis prissättning
klippning-frisör-kungsholmen-kollage

Klippning till ett bra pris på Kungsholmen

Den prislista vi tillämpar på våra behandlingar på Hope By Lena utgår från den tid det tar att göra en behandling. Om du vill boka tid och få veta pris för klippning är du välkommen att kontakta oss via de uppgifter du hittar här på hemsidan eller genom att besöka oss på salongen. Vi ser fram emot att få träffa dig och hjälpa dig få det utseende du vill ha, oasvett vad dina önskemål är.

Välkommen till vår salong när du vill besöka en duktig frisör. Vi håller en rättvis prissättning och kan kombinera klippning med Olaplex.