extensions med Hairtalk på Kungsholmen hos oss

Hairtalk

Som frisörer på Kungsholmen träffar vi många kunder som upplever att deras hår är för tunt eller växer för långsamt. I dessa fall kan vi rekommendera hårförlängning med Hairtalk, ett märke för extensions som inte sliter på ditt naturliga hår. Med en hårförlängning med Hairtalk på Kungsholmen hos oss skapar vi ditt drömhår.

Hairtalk – en metod för naturligt resultat som inte sliter på ditt hår

På Hope By Lena märker vi att allt fler är intresserade av hårförlängning med Hairtalk på Kungsholmen. Hairtalk är ett tyskt märke som funnits sedan 2005 och utvecklas ständigt. Hårförlängning med Hairtalk görs med äkta löshår och ger således ett naturligt resultat. Löshåret vävs enkelt in i ditt naturliga hår. En ytterligare anledning till att vi arbetar med just Hairtalk är att det är skonsamt mot ditt naturliga hår.

Vi skapar ditt drömhår med Hairtalk på vår salong på Kungsholmen

Om du drömmer om ett längre eller tjockare hår kan extensions med Hairtalk vara någonting för dig. Med denna behandling för hårförlängning kan vi skapa din drömfrisyr med enkla medel. Vi är specialiserade på Hairtalk och när du fått hårförlängning med Hairtalk på Kungsholmen hos oss kommer resultatet att se så naturligt ut att ingen kan ana att du har extensions.

drömhåret med Hairtalk på Kungsholmen

Hur går hårförlängningen till?

När du kontaktar oss för att boka Hairtalk på Kungsholmen inleder vi alltid med en grundlig konsultation. Vi tar ditt hår och dig på allvar och vill skapa de bästa förutsättningarna för dig att få din drömfrisyr. Så här arbetar våra frisörer på Kungsholmen med Hairtalk:

  • Konsultation:
    Först kommer du in till oss på en grundlig konsultation. Under samtalet diskuterar vi dina önskemål, din budget och dina behov.
  • Råd och tips:
    Vi ger dig råd kring färger, klippningar och tips på vad som passar ditt utseende bäst.
  • Pris för Hairtalk på Kungsholmen:
    Om vi tillsammans kommer fram till att extensions med Hairtalk är rätt för dig för du ett prisförslag. Därefter bokar vi in en tid för behandlingen.
Är du nyfiken på extensions med Hairtalk? Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka din konsultation!