slingor-balayage-kungsholmen-frisör-modell

Färgning

Vi som arbetar på Hope By Lena på Kungsholmen är stolta över att vara en del av Olaplex Gold Member, vilket innebär att vi inkluderar den vårdande produkten Olaplex i alla kemiska behandlingar. För dig som kund innebär det att ditt hår inte slits på samma sätt som om vi färgat utan Olaplex. Det gör att vi kan garantera att du får ett hår med vacker lyster och bättre hårkvalitet.

Välkommen till oss för att färga håret i Stockholm

När du besöker vår salong för att få en ny hårfärg är vi alltid noga med att diskutera vilken ton du är ute efter. Vi vet att olika hår reagerar olika på olika färger och där kommer vår mångåriga kunskap in i bilden. Vi kan hjälpa dig som vill ha en ombre, balayage eller totalt vill förändra nyansen på din frisyr. Hos oss skall du alltid känna dig trygg med att våra behandlingar kommer verka vårdande och att den färg du har på håret när du lämnar salongen kommer vara i enlighet med dina önskemål.

Låt våra frisörer färga ditt hår enligt dina önskemål

Oavsett om du kommer till oss för att färga utväxten, göra en ombre eller vill få en kall blond färg kan vi erbjuda:

  • Behandlingar som vårdar ditt hår
  • Tydliga konsultationer så att du kan vara säker på att vi vet vad du önskar
  • En ny hårfärg som känns livfull och har en vacker lyster
kollage-slingor-färgning-hår-frisör-kungsholmen-hope-by-lena

Skonsam färgning till ett bra pris på Kungsholmen

När du besöker oss på Hope By Lena för en färgning på Kungsholmen kommer du på förhand veta vad behandlingen kommer kosta. Vilket pris som gäller beror både på tids- och materialåtgång, men när du tar kontakt med oss informerar vi gärna om våra avgifter för en behandling. Ta gärna del av vårt fulla behandlingsutbud och prislista online.

Det går självklart bra att kombinera en färgning med en klippning på Kungsholmen för att få ett bättre slutpris, och för att ge dig själv möjligheten att utföra alla förändringar du önskar på en och samma gång. Våra frisörer ser fram emot att få hjälpa dig få ditt drömhår!

Vi inkluderar Olaplex i alla behandlingar vi utför inom färgning på Kungsholmen. Våra frisörer är kunniga inom ombre och balayage.